Lehed

teisipäev, 21. juuli 2009

Abimees esseede, referaatide kirjutamisel



Tahad kirjutada esseed, referaati, ettekannet- aga vajad ideid. Proovi eyePlorerit. Kirjuta ketta keskele märksõna ja eyePlorer otsib sulle wikipeediast märksõnad. Märksõna peale liikudes avaneb aknake selgitusega. Väljavalitud märksõnad ja definitsioonid saad lohistada märkmikupaberile ning meiliga endale või sõpradele saata. Nii valmibki kava. Töötab nii inglise kui ka saksa keeles.

neljapäev, 16. juuli 2009

Copyright for Educators

timelines.TV

timelines.TV on veebileht, kust saab vaadata videosid Suurbritannia ajaloost. Videod on esitatud ajateljel kronoloogilises järjestuses.

esmaspäev, 13. juuli 2009

Televisioon õpetajatele

Teachers TV on veebileht, mis pakub videoid erinevate ainete õpetajatele. Vaadata saab õppimislugusid, nagu näiteks see video ametlikust ja mitteametlikust keelest.

http://www.teachers.tv/video/3043

Videotega on kaasas ka materjalid, mida saab tunnis kasutada.

History of technology in education

Audioteadete jätmine veebilehele



Seda väikest vidinat saab vistutada enda ajaveebi, WIKIsse või veebilehele. Õpilane sisestab kastikesse enda nime, seejärel räägib enda sõnumi. Õpetaja saab sõnumit hiljem kuulata. Sobib hästi kõnelemisoskuse arendamiseks. Vidina saamiseks tuleb registreeruda Clear veebilehel http://clear.msu.edu/clear, seejärel valida Resources alt Audio Dropbox. Siis loo New Drop Box, anna sellele nimi ja kopeeri HTML kood vistutamiseks. Õpilaste vastuseid saad kuulata samalt lehelt.

pühapäev, 5. juuli 2009

reede, 3. juuli 2009

Lost Generation

neljapäev, 2. juuli 2009