Lehed

pühapäev, 29. november 2009

Kogume linke

Kui sa tead huvitavat linki kuulamistekstide ja/või ülesannetega, postita siia
http://www.wallwisher.com/wall/listening

K12 Online Conference, December 7-17, 2009


Visit K12 Online Conference


Conference for educators around the world interested in innovative ways Web 2.0 tools and technologies can be used to improve learning.

http://k12onlineconference.org/
http://k12online.ning.com/


reede, 27. november 2009

Black Friday

Black Friday, the day after Thanksgiving, is the first big shopping day of the holiday season.




YouTube tunnis

Kui juba läks videotest rääkimiseks, siis siin mõtteid, kuidas YouTube videoid tunnis kasutada.


Ja lisaks veel ka artikkel
http://www.openculture.com/2008/04/teaching_on_youtube.html

Ning veel üks sõnavara kohta

Ja veel lisaks mõned tunnikavade näited

Keeletund video abil

Video aitab tundi alati põnevamaks muuta. Tutvustan veebilehte, mis sisaldab tunnikavasid koos ülesannete ja videotega. Veebilehe nimeks on Teflclips. Veebilehelt leiab hulagaliselt videoid koos ideedega, kuidas neid keeleõppes ära kasutada. Viimati kasutasin ülesannet, mis käsitles palju kõneainet pakkunud seagrippi.

neljapäev, 26. november 2009

Twitter keeleõppes

Siit esitlusest leiab mõningaid mõtteid, kuidas Twitterit keeleõppes kasutada

laupäev, 14. november 2009

Teachertrainingvideos

Teachertrainingvideos on veebileht, mis sisaldab õpetusi, kuidas IKT vahendeid keeleõppes kasutada. Videot vaadates saab näiteks selgeks õppida, kuidas WIKIt luua või Twitterit õppetöös kasutada. Sealt leidsin ka video parimatest inglise keele õppimiseks loodud veebilehtedest. See video on siin http://www.teachertrainingvideos.com/favourites/index.html

neljapäev, 12. november 2009

Virtuaalne konverents

Täna ja homme toimub väga huvitav virtuaalne konverents, mis keskendub keeleõppe probleemidele. Samuti tutvustatakse huvitavaid veebipõhiseid vahendeid. Kui soovid osaleda mine http://virtual-round-table.ning.com/.

neljapäev, 5. november 2009

Instapaper

Tihti juhtub nii, et otsides internetist mingit teavet, satud kogemata mitmetele huvitavatele veebilehtedele, mida ei ole sellel hetkel aega lugeda. Neid veebilehti aitab meesles pidada Instapaper. Vahendi tööpõhimõte on väga lihtne. Registreerumiseks piisab vaid enda meiliaadressi sisestamisest. Seejärel lohista nupp Read Later veebisirvija ribale. Kui leiad mingi huvitava veebilehe, klõpsa sellele nupule ja Instapaper salvestab selle. Vahendil on ka mitmeid lisavõimalusi- lehti saab märgistada, jagada kaustadesse, lugeda ainult tekstiversiooni jm.

Õpime võõrkeeli internetis

Veel üks keskkond, kus saab võõrkeeli õppida õpipartneri abil. See on Scrabbin. Keskkonnas saab leida endale sõbra, kelle abil saab võõrkeelt õppida. Keelte loetelu on üpris pikk, alates albaania keelest ja lõpetades uelsi keelega.

kolmapäev, 4. november 2009

Lõikame video enda jaoks sobivaks

Tubechop on selline tore vahend, millega saab Youtube videost endale sobiva jupi välja lõigata. Lihtsalt otsi video, lohista riba õigesse kohta ja anna käsklus Chop it. Lõigatud video saad endale ajaveebi või WIKIsse vistutada.

pühapäev, 1. november 2009

Halloweeni ajalugu