Lehed

pühapäev, 22. mai 2011

Uus suurepärane sõnaraamat

Lihtsalt suurepärane- sõnaraamat annab nii definitsioonid kui ka pildid. Saab valida kas pildid leitakse Flickr'st, Google või Yahoo otsingust.


reede, 20. mai 2011

Google otsing

Hea esitlus, mis näitab kuidas targalt ja aega säästvalt otsida.

pühapäev, 1. mai 2011

Uudised keeletunnis

Kaks veebilehte, kust leiab uudislugusid tunnis kasutamiseks.

Youngzine'st saab otsida uudiseid erinevate kategooriate kaupa. Uudiseid saab kommenteerida ning seda tohivad teha ainult õpilased. Õpetaja saab pärast registreerumist lisada enda klassi veebilehe kasutajaks. Lisaks on veebilehel uudiste kõrval mõningate terminite selgitused. Uudised on päris pikad.






Teach Kids the News pakub lisaks uudislugudele ka nõuandeid õpetajale, kuidas kasutada antud lugu aruteluks, lugemiseks ning grammatika õpetamiseks. Näpunäited on erinevatele kooliastmetele. Nõuanded leiab uudisloo lõpust. Uudiseid on võimalik ka välja printida.


Keeleõpe video abil

Kaks head veebilehte, kus on videod koos ülesannetega.
Gogo's Adventure with English sobib nooremale koolieale. Videod on teemade kaupa ja igale videole järgnevad mängud kuuldud sõnavara kinnistamiseks.

Clipped from: clubefl.gr (share this clip)


Learn English Through Movies sobib kasutamiseks gümnaasiumis või põhikooli viimastes klassides. Ka see veebileht sisaldab videosid, igale videole järgneb interaktiivne lünkülesanne.


Clipped from: clubefl.gr (share this clip)